Inna Marja Amundsen

 In Artists

Til tross for at Inna Marja kun er 14 år, så er hun en meget dyktig artist! Hun må bare oppleves! Dette er en hilsen fra henne:
Jeg heter Inna Marja Amundsen, jeg er 14 år, og kommer i fra Liland i Evenes kommune.
Jeg har alltid elsket musikk, jeg liker både å synge og spille piano. Jeg fremfører covers be på samisk, norsk og engelsk.
Min første fremføring på en scene foran et stort publikum var da jeg var bare 6 år gammel. Jeg har siden da opptrådt på en rekke arrangementer

I 2017 var bandet med i Rock mot rus. Der sang vi tre låter, og en av dem var den samiske låten «Orbina».  Vi fikk  6.plass og heder og ære. https://www.youtube.com/watch?v=n-XB2_DKgp0

Jeg har deltatt i UKM seks ganger fra 2014 til 2019.
Både i 2017 og 2018 gikk jeg videre som solo artist til landsmønstringen på UKM.

Jeg har stått på scenen på Markomeannu, Harstad Kulturhus og flere ganger i Narvik sammen med LKAB big band.
Hvert år opptrer jeg på arrangementer 6. februar, som er Samenes nasjonaldag. I år hadde jeg egen konsert på 30 minutter. Konserten bestod av samiske sanger.

Hittil har jeg for det meste framført coverlåter, men jeg har også begynt å prøve meg på å skrive egne tekster og egen musikk.

Min favorittartist er Freddie Mercury og favorittbandet mitt er QUEEN. Jeg synes at det kunne vært kult å prøve å synge mine favorittsanger på samisk.
Derfor har jeg fått en samisk språkkonsulent til å oversette et vers av «The show must go on» til samisk. Denne låten er en del av repertoaret mitt.

Min drøm er å bli en artist som skriver meningsfulle låter og lager show på scenen!
Jeg håper å bli valgt til å være med på dette prosjektet. Det blir stor inspirasjon for meg og vil være med på å utvikle meg som artist og låtskriver.

Min fremføring sammen med Intrigue https://www.youtube.com/watch?v=NuggzUX68-4
UKM landsmønstring 2017 https://tv.ukm.no/festivalen/2017/11142-Inna-Marja-Amundsen/
UKM landsmønstring 2018 https://tv.ukm.no/festivalen/2018/13044-Inna-Marja-Amundsen/

Jeg ser fram til å opptre på Isogaisa!

Med hjertelig hilsen Inna Marja Amundsen