Isogaisa blir 25-27. august 2019.
Det blir behov for frivillige på festivalen. Det blir også behov for frivillige både under opprigging og nedrigging. Skriv i feltet «kommentar» når det passer best for deg å være frivillig. Siden Isogaisa er en rusfri så har vaktene kun en «administrativ» jobb!

10 timers jobbing gir ett festivalpass. De 10 timene trenger ikke være sammenhengende. De frivillige får utlevert en matbong som gir ett varmt måltid den dagen de jobber. I tillegg får den frivillige tilbud om medlemsskap i Foreningen Isogaisa.

OBS. Det vil ikke bli Isogaisa festival i 2020!

Merkevaren Isogaisa

Vil du være med å skape noe unikt, noe fantastisk, en helt ny trend i samfunnet?
Isogaisa er blitt et merkevarenavn som det står respekt av. Bli med å skap den fantastiske Isogaisa-energien som ikke kan forklares, bare oppleves! Det kan du gjøre ved å melde deg på som frivillig. 
Festivaljobb kan bety kaos, mye gåing, misforståelser, litt rot, lite søvn og at man ofte blir satt til det man først ikke hadde tenkt.  Dette ligger i festivalens natur. Vi skal i løpet av noen få dager få masse ukjente mennesker til å jobbe sammen i team, og til å fungere under stress. Noe som vanligvis tar både måneder og år i større organisasjoner. Man føler seg nærmest kastet inn i en jobb, der medarbeiderne er ukjente, og mange ganger snakker de et annet språk! Men det rare er at dette liker vi! Det fungerer! Hver eneste gang skjer det at den enkelte frivillige bare glir inn i jobben uten problem. Ja, ofte lurer vi på om hun/han har dette til yrke! 

Festivaljobb betyr også at du er med å skaper noen nytt, noe som bare vil vokse. Du treffer nye spennende mennesker, får nye venner og føler at du en del av noe stort.
Det er behov for:
– vakter
– billettører
– mat og kaffeselgere
– tolker som kan russisk
– bålvakter
– folk til rigging
– Tolker som er god i engelsk


Slitsomt? JA! Men så utrolig spennende!

Skriv noen ord om deg sjøl, hva du kan og hva du absolutt ikke er i stand til. dette for at vi skal kunne fordele oppgavene til den som passer best. Ta også med når det passer best for deg å jobbe. Vi kan ikke love at vi kan etterkomme alle dine ønsker, men vi skal strekke oss langt.
Påmelding er bindende! Hvis du melder deg på som frivillig, men uteblir så blir du fakturert for et festivalpass. Skulle uforutsette ting dukke opp kan du melde avbud senest en uke før festivalstart.

Meld deg på som frivillig